Fuldtegnet 100%

PROTICA BOLIGINVEST KØBENHAVN – RØDOVRE A/S

Bliv medejer af otte nyopførte rækkehuse i Rødovre ved København

 

> 10% p.a. i forrentning af indskud
> Årlige udlodninger på 3-4%
> Minimuminvestering DKK 750.000
> Ved 10% ejerskab (indskud DKK 900.000) er udlodninger skattefri
> Favorabel købspris

 

Protica Invest A/S inviterer dig til at blive medejer af otte nyopførte rækkehuse i Rødovre ved København. Husene ligger kun 10 km fra Københavns Rådhusplads og et stenkast fra Rødovre Centrum. Boligerne er færdigopførte og fuldt udlejede, når de overdrages i januar 2020.

Boligerne købes til en favorabel købspris på DKK 31.333 pr. kvadratmeter inklusive alle omkostninger. Tilsvarende, nyopførte rækkehuse i Rødovre sælges fra DKK 32.000 pr. kvadratmeter i udkanten af Rødovre og op mod DKK 53.000 pr. kvadratmeter tættere på Frederiksberg. En vurdering fra Nybolig lyder, at disse boliger kan sælges for DKK 35-36.000, når de er færdigbyggede.

 

> Fuldt udlejede ved overtagelse
> Driftsoverskud i hele budgetperioden
> Løbende gældsnedbringelse
> Protica er medinvestor

 

Rødovre i opblomstring

Flere forstæder til København oplever en opblomstring båret frem af ønsket om at bo tæt på byen med deraf følgende stigende boligefterspørgsel. Lejeboliger i Storkøbenhavn er fortsat en mangelvare, hvorfor du som investor kan opnå attraktive afkast ved at investere i velvalgte og efterspurgte boliger til udlejning. Kunsten er at finde frem til det område, hvor du kan komme ind den tidlige udviklingsfase og følge med op.

Turen er kommet til Rødovre. Byen er lige nu i en tidlig fase af den opblomstring, som er set i andre københavnske forstæder. Her igangsættes nye, spændende byggerier og byfornyelsesprojekter, som alt sammen omdanner byen til en attraktiv og familievenlig base.