Fuldtegnet 100%

PROTICA UNGDOMSBOLIGINVEST KØBENHAVN A/S

Bliv medejer af 24 studieboliger i København

Anvisningsret – Tæt på CBS, KU/Landbohøjskolen, seminarier og København centrum

10% af ejendommen for DKK 990.000

Tusindvis af studerende søger hvert år ind på de videregående uddannelsessteder i København og ønsker at finde en mindre bolig, der er til at betale, tæt på uddannelsesinstitutioner og byliv. Men der er fortsat stor mangel på studieboliger i København, og mange tusinde studerende står på venteliste. Det nuværende udbud af studieboliger i København dækker kun cirka 2/3 af behovet.

Protica giver dig nu mulighed for at blive medejer af 24 studieboliger tæt på blandt andet Copenhagen Business School (CBS), Københavns Universitet (KU)/Landbohøjskolen, seminarier og Københavns centrum. Der er tale om en nybygget, pæn ejendom i klassisk stil, der opføres i Vanløse på grænsen til Frederiksberg. Ejendommen vil være færdigopført og fuldt udlejet, når du som investor overtager den.

10% af ejerskab af ejendommen fordrer et indskud på DKK 990.000. Samtidig får du anvisningsret til de attraktive boliger og kan således tilbyde et familiemedlem eller bekendt en bolig i ejendommen.

 

Afkast 10,4% P.A. og løbende udbytte

Investeringen ventes at generere en gennemsnitlig forrentning af den indskudte investorkapital på 10,4% p.a., og der vil være årlige udbyttebetalinger på 3-4%. Ejer du som investor minimum 10% af projektet, vil disse løbende udbyttebetalinger være skattefri.

 

Tæt på det hele

Ejendommen er beliggende A.F. Beyers Vej 25 i den københavnske bydel Vanløse ved grænsen til Frederiksberg. Der er 800 meter til CBS Dalgas Have og 1,5 kilometer til CBS Solberg Plads. Dertil ligger Københavns Universitets mange fakulteter i cykelafstand.

Vanløse er en hyggelig bydel med en charmerende bystruktur, en velfungerende hovedgade med kulturhus, levende handelsliv, særdeles gode transportforhold og tæt på København centrum.

> Projektsum: DKK 30 mio.
> Købspris for 10%: DKK 990.000.
> Løbende udlodninger: 3-4% p.a. (skattefri ved 10% ejerskab)
> Samlet afkast: 10,4% p.a.
> Anvisningsret