UDVIKLING

Når vi hos Protica udbyder ejendomsprojekter, indtræder vi ofte i projektforløb allerede i udviklingsfasen. Det betyder dels, at vi med tidlig indtrædelse får adgang til gode projekter, som vi ikke ellers ville kunne få. Dels at vi kan erhverve ejendommen til en mere fordelagtig pris, end hvis den stod færdigopført.

Vi samarbejder kun med erfarne og økonomisk solide entreprenører og professionelle bygherrer og arkitekter, og vi lægger stor vægt på kvalitet i hele byggefasen. Sideløbende følger vi selv og vores rådgivere byggeriet tæt for at sikre den bedste kvalitet i hele byggefasen.

Når vi efterfølgende skal administrere ejendommen, er det typisk en fordel, at vi har det indgående kendskab til ejendommen, som opnås ved at have været med hele vejen fra første spadestik.

Udviklingsprojekt: Frederiksberg

Ejendommen totalrenoveres, således at de eksisterende 8 ejerlejligheder udvides og renoveres. Dertil etableres sydvendte altaner mod ejendommens gård, der også renoveres

Derudover udvides ejendommen med to etager, der hver får en ejerlejlighed. Det færdige areal er herefter cirka 821 kvm.

De 8 nederste ejerlejligheder er på 48-116 kvm (samt en dupleks på 98 kvm), mens de to øverste er på hhv. 127 kvm (5. sal) og 114 kvm (6. sal).

Udviklingsprojekt: Aarhus, Skødstrup

Udviklingsprojekt: Aarhus, Malling