UDVIKLING

Når vi hos Protica udbyder ejendomsprojekter, indtræder vi ofte i projektforløb allerede i udviklingsfasen. Det betyder dels, at vi med tidlig indtrædelse får adgang til gode projekter, som vi ikke ellers ville kunne få. Dels at vi kan erhverve ejendommen til en mere fordelagtig pris, end hvis den stod færdigopført.

Vi samarbejder kun med erfarne og økonomisk solide entreprenører og professionelle bygherrer og arkitekter, og vi lægger stor vægt på kvalitet i hele byggefasen. Sideløbende følger vi selv og vores rådgivere byggeriet tæt for at sikre den bedste kvalitet i hele byggefasen.

Når vi efterfølgende skal administrere ejendommen, er det typisk en fordel, at vi har det indgående kendskab til ejendommen, som opnås ved at have været med hele vejen fra første spadestik.

Udviklingsprojekt: Amager Strand, København

13 familievenlige byhuse på 90-121 kvm tæt ved Amager Strand i København. Et af de pt. mest spændende og attraktive udviklingsområder i København. Protica er medudvikler på ejendommen og sikrer byggeriets kvalitet i hele byggefasen. Projektet blev udbudt som investeringsprojekt for private investorer i efteråret 2018, og boligerne ventes at stå færdige den 1. januar 2020. Boligerne blev erhvervet til en attraktiv pris under markedsniveau, er fuldt udlejede, når de overdrages til investorerne, og ventes at generere en gennemsnitlig forrentning af investorindskuddet på 10,6% p.a.

Udviklingsprojekt: Aarhus, Skødstrup

19 rækkehuse i Skødstrup, 12 km fra Aarhus centrum. Protica Group har været medudvikler på ejendommen, hvilket er med til at sikre kvaliteten i byggeriet. Protica Group har i hele byggefasen fulgt byggeriet tæt med egne byggetekniske rådgivere. At Protica indtræder tidligt i projektfasen af ejendomme udbudt til investorer betyder endvidere, at Protica typisk kan erhverve bedre projekter og til en bedre pris. Alt sammen i investorerne interesse.

Udviklingsprojekt: Aarhus, Malling

Udviklingsprojekt: Frederiksberg

Ejendommen totalrenoveres, således at de eksisterende 8 ejerlejligheder udvides og renoveres. Dertil etableres sydvendte altaner mod ejendommens gård, der også renoveres

Derudover udvides ejendommen med to etager, der hver får en ejerlejlighed. Det færdige areal er herefter cirka 821 kvm.

De 8 nederste ejerlejligheder er på 48-116 kvm (samt en dupleks på 98 kvm), mens de to øverste er på hhv. 127 kvm (5. sal) og 114 kvm (6. sal).