Protica Group har netop færdiggjort opførelsen af 19 rækkehuse i Aarhus-forstaden, Skødstrup. Projektet blev ultimo 2017 udbudt som investeringsprojekt til private investorer, som opnår en budgetteret årlig forrentning af deres indskudte kapital på 10%. Byggeriet er forløbet planmæssigt, og flere af lejerne er allerede flyttet ind.

Protica Group har været medudvikler på ejendommen og har i hele byggefasen fulgt byggeriet tæt med egne byggetekniske rådgivere, hvilket er med til at sikre kvaliteten i byggeriet. At Protica indtræder tidligt i projektfasen af ejendomme udbudt til investorer betyder endvidere, at Protica typisk kan erhverve bedre projekter til en bedre pris, end det ville være muligt med senere indtræden. Alt sammen i investorerne interesse.

Efter samme model har Protica udbudt flere andre projekter i blandt andet Aarhus og København. Senest otte rækkehuse i Rødovre ved København, hvor der fortsat er åbnet for tegning. Se mere her >