Amagerstand rendering

Amager Strand projekt fuldtegnet

Protica udbød medio december projektet Protica BoligInvest Amager Strand A/S med 13 nyopførte byhuse ved Amager Strand. Projektet er nu fuldtegnet, og investorerne kan se frem til i starten af 2020 at overtage de nyopførte og fuldt udlejede byhuse. Projektet ventes at generere en gennemsnitlig årlig forrentning af investorindskuddet på 10,6% med løbende udlodninger.

Boligerne opføres i en stil, som leder tankerne hen på Kartoffelrækkerne på Østerbro. Området er et hyggeligt og etableret beboelsesområde med blandet villaer og lave lejlighedsbyggerier. Boligerne erhverves til under markedsniveau, fordi Protica er medudvikler på projektet.

Området omkring Amager Strand er et af de pt. mest spændende og attraktive udviklingsområder i København, og boligerne imødekommer den store efterspørgsel på lejeboliger, der er i hovedstadsområdet.