Ungdomsboliger på Beyersvej

Protica UngdomsboligInvest København A/S fuldtegnet

Det glæder os at kunne meddele, at Protica UngdomsboligInvest København A/S er blevet fuldtegnet. Aktierne er tegnet af nye aktionærer såvel som aktionærer fra tidligere udbudte projekter. Protica er som altid medinvestor.

Med projektet har investorerne investeret i 24 studieboliger i københavnerbydelen Vanløse ved grænsen til Frederiksberg. Med flere tusinde unge på venteliste og et boligudbud, som kun dækker 2/3 af behovet, er der tale om den mest efterspurgte boligtype, som der samtidig er størst mangel på. Trods en rimelig og SU-venlig prissætning på boligerne, er der tale om et cashflow og løbende overskud på driften, som gør det yderst attraktivt at investere i studieboliger. Og efterspørgslen gør tomgangsrisikoen stort set ikke-eksisterende.

Adm. direktør hos Protica, Peter B. Møller håber, at det nye projekt blot er første i en række af projekter med studieboliger til det trængende københavnske marked. Han fortæller: ”Der står tusindvis af studerende på venteliste til en mindre bolig i København, som samtidig er til at betale. Det er oplagt at investere i dette marked, hvor der kan skabes en god og – hvad vi vurderer som – sikker investering, og hvor vi samtidig kan hjælpe studerende, der mangler bolig”.

Investorerne i projektet får anvisningsret og kan således hjælpe deres barn eller en anden pårørende til en studiebolig. Det forventer Peter Møller, at mange vil benytte sig af.

Læs mere om det nye projekt her