Udsigt over byens tage

OM PROTICA

Protica Invest A/S udbyder ejendomsinvesteringer til private og selskabsinvestorer.

Vores vision er at skabe attraktive afkast til vores investorer, og det har vi succes med. Baseret på mange års erfaring udvælger vi velbeliggende ejendomme med et godt lejergrundlag og sund drift. Vi vægter sikkerheden for vores investorer, og det gør vi bedst ved omhu og grundighed.

Ejendommene er primært beliggende i forstæder til større, danske byer. Historisk set har investeringsejendomme i forstæder og provinsbyer givet positivt afkast, og vores erfaring viser os, at der her opnås den bedste balance mellem risiko og afkast.

Mange borgere vælger at søge mod forstæderne, hvor de kan få mere økonomisk venlige boliger. Ved en velbeliggende ejendom tæt på indkøb, skoler, infrastruktur og fritidsaktiviteter er der høj udlejningssikkerhed og dermed grundlag for en sund drift i ejendommen.

Protica deltager altid selv som medinvestor i de projekter, vi udbyder.

ER VI NOGET FOR DIG?

Hos Protica henvender vi os til private, semi-professionelle og professionelle investorer. Har du midler til rådighed i form af eksempelvis privat opsparing eller pensionsmidler, kan du med fordel overveje investering i ejendomme med lejemål til private og erhverv.

Ejendomsinvestering er et fordelagtigt alternativ til for eksempel lavtforrentede obligationer og risikobetonede aktier.

HVORFOR VÆLGE OS?

Hos Protica har vi mange års erfaring med udvælgelse, udbud og drift af ejendomme.

Vi lægger stor vægt på din sikkerhed som investor, og derfor prioriteres hurtige afdrag på gælden, ligesom lån altid optages på non-recourse-vilkår, hvilket betyder, at du som investor ikke hæfter personligt. I stedet optages lån med sikkerhed i ejendommen.

Alle investeringer hos Protica er transparente, og du kan se lige præcis, hvad dine penge går til, og hvad det forventede afkast til dig som investor vil være. Samtidig får du en masse viden om de aktuelle projekter, så du har det bedst mulige grundlag for at vælge det projekt, du tror mest på.

VORES INVESTERINGSSTRATEGI

Vi udbyder udelukkende investeringsejendomme i forstæder til danske storbyer samt tyske provinsbyer. Her vurderer vi, at der er en fast, høj efterspørgsel på lejemål, ligesom vi vurderer, at vi der her er en god balance mellem risiko og afkast.

Vores budgetter er altid transparente. Vi mener, at du som investor skal have et ærligt udgangspunkt for din investering, hvor du får indblik i projektet ned til mindste detalje.

Alle ejendomme udbudt af Protica har et positivt cash-flow, hvilket betyder, at det estimerede afkast er baseret på gældsafvikling og løbende driftsoverskud. Eventuelle værdistigninger vil være en bonus.

Vores dygtige team kalkulerer altid med mulige ændringer og konsekvenser heraf, når en potentiel ejendom vurderes. Det betyder, at investeringerne er meget robuste over for eventuelle ændringer i forudsætningerne. Det gør risikoen for vores investorer betydeligt mindre.

Protica deltager altid selv som
medinvestor i de projekter, vi udbyder.

VI SAMARBEJDER MED

Protica samarbejder med en række førende rådgivere indenfor hvert deres felt, der bliver udvalgt til hver enkelt opgave eller projekt. Vi samarbejder dog fast med advokat (H) fra Gangsted-Rasmussen Donatzky Advokatpartnerskab, Leif Tomasson og Michael Marseen fra Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab samt Rechtsanwältin (tysk advokat) Christiane Feist fra Andersen Partners i Hamburg.