PROTICA BOLIGINVEST KØBENHAVN – RØDOVRE A/S

Otte rækkehuse i Rødovre ved København

Husene ligger kun 10 km fra Københavns Rådhusplads og et stenkast fra Rødovre Centrum. Boligerne er familievenligt indrettet i to plan. Helt unikt får hver bolig egen tagterrasse på cirka 37 m2. Tagterrasserne indeholder, udover et trappehus, et lille overdækket areal, som kan bruges som drivhus, og som samtidig giver privatliv mellem naboerne. Hver bolig får egen parkeringsplads på forsiden af boligerne. Der etableres i alt 12 parkeringspladser, hvoraf de fire er tiltænkt besøgende. Der bliver et mindre fællesareal, en privat fællesvej, som fungerer som tilkørsel til boligerne, samt 16 cykelparkeringspladser.

Rødovre i opblomstring

Flere forstæder til København oplever en opblomstring båret frem af ønsket om at bo tæt på byen med deraf følgende stigende boligefterspørgsel. Lejeboliger i Storkøbenhavn er fortsat en mangelvare, hvorfor du som investor kan opnå attraktive afkast ved at investere i velvalgte og efterspurgte boliger til udlejning. Kunsten er at finde frem til det område, hvor du kan komme ind den tidlige udviklingsfase og følge med op.

Turen er kommet til Rødovre. Byen er lige nu i en tidlig fase af den opblomstring, som er set i andre københavnske forstæder. Her igangsættes nye, spændende byggerier og byfornyelsesprojekter, som alt sammen omdanner byen til en attraktiv og familievenlig base.

 

Byggeriet er i gang og forventes klar til udlejning Q1 2021

Seneste nyt fra pladsen