Solgt 90%

PROTICA BOLIGINVEST KØBENHAVN – RØDOVRE IV A/S

OTTE RÆKKEHUSE I RØDOVRE

En meget attraktiv beliggenhed i en stabil kommune 6-7 km fra Rådhuspladsen kombineret med attraktiv arkitektur og gode planløsninger samt historik fra tidligere har gjort, at vi har valgt at udbyde og investere i vores fjerde projekt på Højnæsvej  i Rødovre.

 

ATTRAKTIV BELIGGENHED

Projektet ligger ved et af Danmarks største indkøbscentre Rødovre Centrum. Indkøb offentlig transport, fitness, det rekreative område Damhussøen, skole (Frederiksberg Privatskole) er inden for få minutters gang. S-tog og metro ligger inden for 5-10 minutter på cykel. Rødovre Kommune udmærker sig ved at ligge klods op ad Frederiksberg og Københavns Kommune, ligesom kommunen som følge af dens centrale placering i Storkøbenhavn oplever en stigende tilflytning samtidig med, at kommunen formår at holde på borgerne.

 

UNIK ARKITEKTUR OG TAGTERRASSE

Boligernes arkitektur er unik. Der er tale om Arne Jacobsen inspireret arkitektur med gode effektive planløsninger, der lever op til den moderne families behov, ligesom hver bolig har er en gratis privat parkeringsplads lige uden foran døren. Derudover indeholder boligen to tagterrasser med trappetårn og disponibelt rum.

 

GOD ERFARING FRA LIGNENDE SAGER

Protica har tidligere udbudt 3 projekter på Højnæsvej, hvor vi har fået gode erfaringer med beliggenheden.

 

LØBENDE UDBYTTER OG RESERVER

Budgettet er udarbejdet med reserver og med fast rente i 30 år på 2/3 af finansieringen, således at man er sikret mod eventuelt stigende renter og har mulighed for at konvertere lånet. Derudover budgetteres der med løbende udbytter.

Protica BoligInvest København – Rødovre III A/S henvender sig til semi-professionelle og professionelle investorer, som det også fremgår af ‘Dokument med central information’.